Alles wordt anders…

Alles wordt anders…

Hoe we werken. Wat we daarin belangrijk vinden. Hoe we ons leven – in al haar facetten – vormgeven…  Dit betekent automatisch dat maatschappelijke verhoudingen en grenzen vervagen. Man versus vrouw. Zakelijk versus privé. Ouder versus kind. AI versus mens. Natuur versus kapitaal. Fysiek versus online. Regionaal versus landelijk. Wat het meest beklijft in al die ontwikkelingen is de drang naar meer zingeving, transparantie en gelijkwaardigheid. Het echte leven. Een leven dat werkt. 

ICT en software hebben (en krijgen) daarin een sleutelrol. Als vliegwiel naar een leven dat nog beter werkt. Cirqon gelooft daarom dat het kunnen scheppen van circulaire IT- en softwareoplossingen een steeds grotere noodzaak wordt voor bedrijven, professionals en accountants. Om mee te deinen met kleine én grote ontwikkelingen, maar ook om de eerste signalen van verandering vroegtijdig betekenis te geven en soms ook aan te wakkeren. Ze bieden de kans om wendbaar te blijven in iedere verandering of transitie – hoe extreem die ook is. 

Dat vraagt om een vermogen om het huidige systeem in de arbeidsmarkt te doorzien en te kunnen veranderen. Dat begint met gewoon doen en het hoogste servicelevel na te streven. Salarissen gaan bij ons dus niet alleen over 40- of 36-urige contracten, maar over tijd en verantwoordelijkheid. Opleiding gaat bij ons niet alleen over promotie maken, maar over zingeving en persoonlijke groei. HRM gaat bij ons niet alleen over het vinden van de juiste professional, maar over efficiency en data. Budgetcoaching gaat bij ons niet over aflossen, maar over flexibiliteit en (groei)mogelijkheden.

Dichtbij blijven. Weten wat je doet. Vanuit specialistisch oogpunt bezien. Zo bouwen we aan het ideale biotoop voor iedereen, voor een leven dat werkt. We leggen je graag uit hoe we dat doen. Plan nu een afspraak met ons in via info@cirqon.nl. Natuurlijk, bellen mag ook!