Arbeidsmarktadvies

Bekijk onze vacatures

Arbeidsmarktadvies

Werving & selectie, detachering, uitzenden en payrolling draaien bij Cirqon om én uw bedrijf én om iedere individuele medewerker. Zodat uw bedrijf ook echt de best passende medewerkers krijgt. Ongeacht of het om medewerkers gaat met een vast, een tijdelijk of een dienstverband in welke vorm dan ook.  

Waar het gaat om iedere individuele medewerker kijken we eerst naar wat hij of zij aan kennis en ervaring al in huis heeft. Maar we nemen natuurlijk ook zijn of haar persoonlijke ambities en wensen mee. Zodat iedere medewerker alle kansen krijgt om zich maximaal te ontwikkelen en te ontplooien.  

Zo bieden we via Cirqon opleidingen alle denkbare (online) trainingen, cursussen en opleidingen. Om iedere medewerker alle kansen te bieden om bij te blijven leren. En zo bij te blijven bij ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Omdat wij actief zijn in het hart van de arbeidsmarkt, zien wij ook heel snel of en zo ja welke bepaalde specialisten en expertises schaars(er) worden. Daardoor weten wij deze specialisten niet alleen in een vroegtijdig stadium aan ons te binden, zonodig leiden we ze zelf op. Zodat wij altijd een team van Cirqon specialisten hebben klaar staan die snel, flexibel en betaalbaar bij bedrijven kunnen worden ingezet.

Wilt u meer weten? Bel dan met 088-7352300.

Vacatures

Bekijk onze vacatures