Strategisch partnership Cirqon en Tjellens

Strategisch partnership Cirqon en Tjellens

Cirqon – een leven dat werkt! en Tjellens Loopbaan Professionals – Gini Solutions zijn een strategisch partnership overeen gekomen. Dit strategisch partnership komt tot uitdrukking in het delen van de bedrijfsruimte van Tjellens, het aanvullen en optimaliseren van elkaars dienstverlening en het gezamenlijk uitrollen van nieuwe initiatieven.

Cirqon, met aan het roer Ron Bos en Patrick Nijland, staat voor vertrouwde dienstverlening als salarisverwerking, werving & selectie, detachering, uitzenden en payrolling. Tjellens Loopbaan Professionals – Gini Solutions is het initiatief van Bob van den Berg. Deze organisatie voorziet, naast werving en selectie, in loopbaanbegeleiding, executive search, advies, assessments en HR-ondersteunde diensten.

Bob van den Berg: ‘Samen wonen’ is een voor ons logische keus, maar het betekent meer dan alleen maar ‘leven onder 1 dak’. Cirqon en Tjellens – Gini Solutions zijn compatible, niet alleen vanuit zakelijke dienstverlening maar ook in de cultuur. We spreken min of meer dezelfde taal en we vullen elkaar prima aan. We zien, naast het gezamenlijk betrekken van onze locatie, vele mogelijkheden in de samenwerking. Niet alleen HR gebied maar zeker ook op het gebied van ICT en AI (Artificial Intelligence).

Ron Bos: Alhoewel de relatie tussen mij en Bob al terugloopt naar onze jeugd, voelde ik mij ‘De eerste keer dat ik naar binnen liep bij Tjellens direct thuis. Het geweldige pand, de mensen, de sfeer, het was alsof ik hier al jaren kwam. De afgelopen twee jaar hebben we een geplande transformatie doorgemaakt van Qwip naar Cirqon – een leven dat werkt. De samenwerking met Tjellens – Gini Solutions past in onze strategische plannen. Ik ben ontzettend enthousiast en zie een geweldig potentieel in de samenwerking met Tjellens’.

Vanaf 1 september zijn beide organisatie operationeel in de samenwerking en gehuisvest aan de Jan Tinbergenstraat 154 in Hengelo. Onder andere middels kennissessies (Tjellens Academy) en gezamenlijke events informeren Tjellens en Cirqon de komende maanden relaties over de samenwerking en toekomstige ontwikkelingen op HR, ICT en AI gebied.

Meer actueel nieuws


7 ontwikkelingen waar u op moet letten voor een goede voorbereiding op 2021cirqon-accountants   Ondanks dat de wereld door de coronacrisis lijkt stil te staan, staan de ontwikkelingen op het gebied van HR, salarissen en loonheffingen dat niet.… Lees meer
Verdieping WAB na eerste informatiebijeenkomst in december 2019arbeidsbemiddeling Informatief en interactief evenement over de Wet Arbeidsmarkt in Balans op dinsdag 22 september Sinds 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB)… Lees meer
Tom’s Business Blow Out: Lancering Cirqon Qwip uit Hengelo ziet het. Grote kans dat u het zelf ook al merkt. Er dient zich een nieuwe arbeidsmarkt aan. Een arbeidsmarkt van samenwerking. Van… Lees meer