Verdieping WAB na eerste informatiebijeenkomst in december 2019

Verdieping WAB na eerste informatiebijeenkomst in december 2019

Informatief en interactief evenement over de Wet Arbeidsmarkt in Balans op dinsdag 22 september

Sinds 1 januari 2020 is de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) van kracht. Door de coronacrisis raakte de WAB op de achtergrond. We zijn nu bijna 9 maanden verder. Wat is er sindsdien gebeurd? Heeft er jurisprudentie plaatsgevonden? Samen met KienhuisHoving advocaten en notarissen en Tjellens/Gini Recruit organiseren wij een event waarin we jou helemaal bijpraten.

De WAB en corona

Corona zal een flinke impact hebben op de arbeidsmarkt. Het is daarom extra belangrijk om vooruit te kijken. Hoe verhoudt deze impact zich tot de WAB? Zijn er al signalen die we kunnen duiden? Welke conclusies kunnen we trekken uit Prinsjesdag en de Algemene Politieke Beschouwingen? En hoe zit het nou precies met de NOW? Volgt er een derde pakket?

Praat mee!

We vinden het belangrijk dat het vooral ook een interactief evenement wordt. Je krijgt dus alle ruimte om mee te discussiëren en vragen te stellen. Heb je onderwerpen die we zeker moeten meenemen? Laat het ons weten via mkt-events@cirqon.nl. Met een drietal sprekers ga je terugblikken en vooruitkijken:

Datum, tijd en locatie:

Dinsdag 22 september 2020, 14.00 uur – 17.00 uur
SkyLounge, Grolsch Veste
Colosseum 65, Enschede

Meld je nu aan!

Aanmelden kan via de onderstaande inschrijfknop. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomst. Het aantal plaatsen is beperkt. De aanmeldingen worden daarom op volgorde van binnenkomst gehonoreerd.

Nu aanmelden >

Let op: volg de landelijke coronarichtlijnen!

Houd je aan de 1,5 meter afstand, geen handen schudden en gebruik desinfecterende handgel (is aanwezig). Verkouden, niezen, hoesten, keelpijn of koorts? Blijf dan thuis en laat je testen. Mocht deze bijeenkomst vanwege coronamaatregelen niet doorgaan, dan komen we met een (digitaal) alternatief. We zullen hier tijdig over communiceren.

We zien je graag dinsdag 22 september!

Meer actueel nieuws


7 ontwikkelingen waar u op moet letten voor een goede voorbereiding op 2021cirqon-accountants   Ondanks dat de wereld door de coronacrisis lijkt stil te staan, staan de ontwikkelingen op het gebied van HR, salarissen en loonheffingen dat niet.… Lees meer
Strategisch partnership Cirqon en Tjellens Cirqon - een leven dat werkt! en Tjellens Loopbaan Professionals - Gini Solutions zijn een strategisch partnership overeen gekomen. Dit strategisch partnership komt tot uitdrukking… Lees meer
Tom’s Business Blow Out: Lancering Cirqon Qwip uit Hengelo ziet het. Grote kans dat u het zelf ook al merkt. Er dient zich een nieuwe arbeidsmarkt aan. Een arbeidsmarkt van samenwerking. Van… Lees meer